Despre noi

Într-un colț uitat de timp, într-o vale îmbrățișată de munți măreți și  păduri dese, se află Mama Cozonacilor un loc unde tradițiile ancestrale povestesc istorii pline de farmec și înțelepciune. 

Te invităm să pășești în lumea noastră, unde fiecare răsărit de soare aduce promisiunea unei noi aventuri și fiecare amurg își dezvăluie secretele învăluite în mister.

În satul Șimon din Bran, cu căldură și devotament oferim de peste două decenii oaspeților noștri experiențe speciale. Ne-am ancorat în tradițiile noastre care oglindesc esența vieții și dorința de a fi conectați la lucrurile cu adevărat importante.

 

 

Fiind deschiși spre nou și spre îmbunătățire continuă, suntem alături de toți oaspeții noștri care și-au făcut un scop din a trăi mai bine în fiecare zi.

Între Bucegi și Piatra Craiului, ca într-o cetate naturală perfectă, vă punem la dizpoziție 12 camere dispuse astfel: 8 camere twin + 4 camere duble, sală de conferințe (45 de persoane) restaurant, terasă, spații de agrement și bucate gătite cu drag.

Locația   noastră va pune la dispoziție o sală de conferințe elegantă și practică, ideală pentru evenimente corporate. Cu o capacitate de 50 de locuri oferă un  mediu plăcut  pentru     traininguri / teambuilding-uri / sesiuni de coaching si terapeutice, pauzele de cafea ademenindu-vă cu produse de patiserie calde.